Het prototype

Doordacht van start

Een vereiste voor een succesvolle websiteportalensociaal intranet of webapplicatie is een goed doordacht plan. Daarom gaan we altijd van start met het prototype als belangrijk onderdeel van de volledige online strategie.

In deze fase trekken we graag intensief met jou op, zodat we ons goed kunnen inleven in wat de behoeftes zijn van jou en je klanten. Eenmaal volledig is het prototype ideaal te gebruiken door zowel de ontwerpers als de ontwikkelaars. Zo wordt een goed prototype altijd terugverdiend.

Lees meer over hoe wij onze projecten aanpakken op ons blog.

Makkelijk te wijzigen

Halverwege een project aanpassingen doorvoeren kan mogelijk problemen met de voortgang opleveren. Dankzij een prototype zijn aanvullende wensen of veranderingen vroegtijdig en makkelijk te verwerken.

Minder risico

Doordat elke functionele keus bewust vooraf gemaakt wordt, zijn er minder risico’s tijdens de volgende fasen. Het zorgt voor een beter eindresultaat in een kortere doorlooptijd.

Eerlijke schatting

Zonder een prototype worden er altijd zekerheden ingebouwd qua tijd & geld, want bij gebrek aan duidelijkheid zijn verrassingen onvermijdelijk. Met een prototype kan de investering concreet berekend worden. Een eerlijke investering. De besparing loopt al snel in de duizenden euro’s.

Transparante briefing

Door te investeren in het prototype ligt er een kant & klare briefing voor zowel ontwerp als ontwikkeling. Dankzij de helderheid van het prototype verkort dit de doorlooptijd voor beide fasen.

 

Voorbeeld Prototype

Auteur

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Motivo