Portalen

Communiceren met een specifieke doelgroep

Binnen Motivo maken we een onderscheid tussen portalen en webapplicaties. Webapplicaties zijn ter ondersteuning van een proces. Portalen worden ingezet om te communiceren met een specifieke doelgroep en om te ondersteunen bij  veelvoorkomende taken. Bijvoorbeeld een ‘mijn-omgeving’.

Voorbeeldcase ouderenzorg

Voor een zorgorganisatie ontwikkelden we een verwantenportaal. Dit portaal heeft als doel om de naasten (verwanten) van de zorgbenodigde te informeren. Dit portaal wordt vooral ingezet in de periode tussen de wachtlijst en de opname. 

De informatie is specifiek, want het is locatie en zorgafhankelijk. Daarbij worden verwanten maar ook de zorgbehoevende uitgenodigd voor verschillende activiteiten bij de betreffende zorgorganisatie. Zo wordt de ‘wachtperiode’ verzacht en de binding met de locatie versterkt.

Krachtige doelgroep- communicatie

Door onze aanpak komen de behoeftes van de organisatie en de specifieke doelgroep boven tafel. De toegevoegde waarde voor de gebruiker moet kristalhelder zijn. Daardoor kunnen we goede keuzes maken om de toptaken op korte termijn te vangen en duurzaam te ontwikkelen voor de toekomst.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Wij denken na over de veiligheid van de informatie. We worden elk jaar getoetst voor ISO27001 en NEN7510. Daarnaast zijn we specialist in webtoegankelijkheid en maken we portalen voor elke doelgroep.

Krachtige motor

We ontwikkelden het portaal in het open source framework Laravel. Dit is een framework wat volop wordt doorontwikkeld door de community. Daarbij hebben we de afgelopen jaren veel onderdelen ontwikkeld die we kunnen hergebruiken. Zo kunnen we snelheid maken aan de start van het project en kunnen we ons eerder focussen op klantspecifieke toegevoegde waarde.

Onderhoud & beheer

Als het portaal eenmaal live staat, dan blijven wij deze monitoren en voeren veiligheidsupdates door. Er staat een supportteam klaar om vragen of doorontwikkelingen te op te pakken.

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Zij gingen je voor
Trotse partner van zorg en non-profit organisaties
Logo FSIN

FSIN

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is in 2003 door leidende bedrijven in de foodservicemarkt opgericht als onafhankelijk kennisplatform. Het FSIN analyseert en duidt de toekomst van de totale foodmarkt aan de hand van cijfers en trends.

Logo Attent

Attent

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst.

Logo ZHGA

ZHGA

Al 100 jaar ondersteunt Zonnehuisgroep Amstelland ouderen met zorg, activiteiten, behandelingen en een fijne veilige plek als het thuis niet gaat.