Motivo ontwikkelt door

En ons CMS ook

De tijd vliegt. In 2006 werd Motivo opgericht door Lennard, Henk-Jan en Jelle. In 16 jaar tijd zijn wij gegroeid naar een mooi bedrijf met 21 mensen die impact willen maken.

Zo snel als de tijd gaat, zo snel gaan de ontwikkelingen op het gebied van webontwikkeling ook. De uitspraak 'stilstand is achteruitgang' is in onze branche een waarheid. Wij vinden het belangrijk om gebruik te maken van nieuwe technieken die ervoor zorgen dat jouw website of oplossing niet stil staat. Informatiebeveiliging is bijvoorbeeld een heel ander thema geworden dan zestien jaar geleden. Tegenwoordig ontwikkelen wij op basis van de scrum methode, maken we gebruik van een ontwikkelstraat en zijn we ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd.

Liberiser 🤍 Laravel

Ons ontwikkelteam werkt daarom dagelijks aan de verbetering van Liberiser, ons eigen CMS. Het resultaat is een nieuwe versie van Liberiser, ontwikkeld op het open source framework Laravel. Dit framework is populair onder developers en kent een grote actieve community. Het leent zich goed voor maatwerk terwijl je tegelijkertijd kan gebruik maken van standaarden en kennis van anderen om de ontwikkeling niet te kostbaar te maken en de performance te verbeteren.

Jouw website draait momenteel nog op een oude versie van Liberiser (dus niet op Laravel). Om maar meteen met de deur in huis te vallen: doorontwikkelingen stoppen per 1-1-2023 en het beschikbaar houden (oplossen van bugs) per 1-1-2025. Daarna kunnen we de beschikbaarheid niet meer garanderen.

En nu?

Wat betekent het nou concreet? Moet je nu persé over naar het nieuwe systeem? En op welke termijn? En hoeveel kost dat? 

Wij beantwoorden die vragen graag in een persoonlijk gesprek met jou. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en doen we een passend voorstel. 

Motivo